Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Anka (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 11. 2011 18:32:37

Každý robí z toho cirkus( nový objav), vraj čisto talianske jedlo. Mám už dosť rokov a pamätám si keď to varila ešte moja prababka.U nás na východe je to považované za jedlo chudoby.Samozrejme, že sa nepodávala takto ako teraz.U nás sa tomu hovorila\" Zamiška\" Postup varenia bol ten istý. Po uvarení sa vyliala do misky alebo na hlboký tanier, do stredu s lyžicou sa urobila dostatočne veľká jamka do ktorej sa vlialo horúce mierne prepražené maslo. Jedlo sa to tak, že lyžicou sa odkrojilo z polenty( zamišky),trochu sa lyžica s zamiškou ponorila do tekutého masla a zapíjalo sa to kyslím mliekom.Aj teraz si to občas urobím, je to fajn.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz